totul in viata noastra e programat, o stire ce m-a soacat


Gripa Porcina este doar o fictiune

Anul 2009 si inceputul anului 2010 s-a inceput prin teroarea si frica de Gripa Porcina, boala care ar putea rapune viata oamenilor. Emisiunile de stiri de la orice post telivizat scandau intruna gripa aviara…si remediu…solutiile de protejare…
Mii de oameni si-au cumparat masti de protectie impotriva bolii, medicamente, un buissenes profitabil pentru farmacii, luind in consideratie cum s-au marit preturile pentru aceste masti in ultimul timp.
Universitatile si scolile si-au intrerupt orele din cauza acestui supranumit virus ucigator…
Suntem noi niste sobolani pentru experimente? trebuie noi sa fim sursa de bani ai unor oameni care au pofta nebuna de bani, cit o sa dureze?
Mai intii a fost gripa vacii nebune, dupa aviara, si dupa gripa pandemica, cel mai interesant ca ea a fost fabricata in acelasi laborator..
Mai apare o intrebare, aceasta infractiune a foat facuta in scopuri profitabile, sau cu scopul exterminarii omenirii prin intermediul vaccinului anti A(H1N1)
ce spun unele surse:
sursa: http://www.financiarul.com/articol_3…uro-anual.html
Gripa porcina le da aripi marilor producatori de medicamente
Pandemia de gripa porcina se extinde, iar guvernele sunt puse sub presiune pentru a achizitiona vaccinuri cat mai multe si cat mai rapid. O oportunitate de afaceri excelenta pentru marii producatori din industria farma.

Producatorii farmaceutici in­ternationali au oportu­ni­tatea de a-si imbunatati con­siderabil bilanturile fi­nan­ciare, in contextul cererii de vaccinuri impotriva gripei porcine. In ultimele luni, peste 30 de laboratoare din lume lucreaza la producerea unui vaccin anti-H1N1. Acestea sustin ca pot produce 95 de milioane de doze pe saptamana, incepand cu septembrie-octombrie. Astfel, pe o perioada de 12 luni ar putea fi produse 4,9 miliarde de doze la nivel mondial. Romania, care are unul dintre cele mai mici costuri de productie, a alocat 21 de milioane de lei pentru cinci milioane de doze. Asta inseamna un cost de productie de sub un euro per doza. Irlanda a alocat 80 de milioane de euro pentru 7,7 mili­oa­ne de doze, care urmeaza a fi achi­zi­tionate de la producatorii interna­tionali GlaxoSmith-Kline, Baxter Healthcare si Allphar Services, potrivit publicatiei „Irish Times“. Asta inseamna un cost de productie de peste 10 euro. Avand in vedere pon­de­rea pe piata mondiala a marilor pro­ducatori, ar rezulta un cost mediu de 7-8 euro per doza.

Anunțuri
Publicat în 1

Un gând despre „totul in viata noastra e programat, o stire ce m-a soacat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s