experienta noua….


demultisor nu am scris pe blogul meu, dar azi o sa mi revars amarul de pe suflet… pot sa va spun ca am inceput sa ma dezamagesc in show bisnita noastra moldovenesca, visul meu este sa devin impresar si parca imi atinsesem scopul, multe vise, idei noi imi imbibau constientul, nici partea financiara practic nu ma deranja numai sa devin ceea ce mi – am propus, devenisem menegerul Victoriei Lungu… totul mergea ca pe roate, ii aranjasem deja vre-o doua intilniri la Tv si radio, era totul super pina la primul concert aranjat tot de mine, unde doamniei ii sare discul… a urmat o scena urita… am fost desigur eu vinovata ca la concert era tehnica de proasta calitate, si toti nervii au fost descarcati pe mine, daca as fi stiut eu ca trebuie sa stiu si despre partea tehnica dar dupa cite stiu eu nu aveam asa obligatie sa ma pricep si la magnetofoane….sau la playblackul „vedeatei”
cel mai important ca m-au prevenit oamenii si mi – au zis ca persoana lasa de dorit la capitolul educatie si ca miroase a ieftineala dar am vrut sa ma conving pe propria experienta,
si m-am convins… am renuntat in acelasi moment la colaborare, sincer nu vreau sa fiu eu tot timpul persoana care sa suporte nervii „Divei”
am procedat corect sau nu, nustiu dar sincer nu suport invinuiri nejustificate… astept comentariile voastre referitor la subiect….si parerile despre vedetele noastre…

Anunțuri
Publicat în Fără categorie

3 gânduri despre „experienta noua….

  1. Draga mea, bine ai facut ca ai lasat-, rau ai facut ca te-ai legat cu ea. Asa tzoapa nu merita nici o atentie. La ce rahat de clip a facut si la cit e e poarca, zi multumesc ca nu te-ai ales cu vre-un scandal public si a ramas doar asa. Sper sa fie o buna invatatura si un pas important pentru mai departe. Sa stii ca intoteauna prima experienta nefasta este urmata e altele foarte pozitive si de succes.
    Steagul sus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s