Love The Way You Lie – Rihanna si Eminem


am ascultat piesa aceasta de nenumarate ori, si de fiecare data am realizat faptul ca piesa aceasta parca este predestinata fetelor din Moldova, daca nu intelegeti ceia ce se interpreteaza, va dau eu traducerea la unele fragmente ca sa intelegeti ca intradevar corespunde realitatii moldovenesti…

Tu stai acolo doar si ma privesti cum ard ,
Dar este in ordine , pentru ca-mi place felul in care ma doare .
Tu stai acolo doar si ma asculti cum plang ,
Dar este in ordine , pentru ca iubesc felul in care ma minti

eu cred ca macar odata in viata ati vazut o fata cum plinge din cauza unui baiat din cauza ca a inselat-o, a amagit-o, a batut-o…si in final sa intors la el, deoarece dragostea e mare.
Dar eu nu inteleg noi intelegem dragostea prin violenta, prin suferinta? acest sentiment trebuie sa ne confere placere, bucurie, fericire si nu jertfire de sine, vinatai si orgoliu calcat in picioare…
sau poate nu au aflat adevarata dragoste, nu au simtit fiorul fericirii…
trebuie sa deschidem ochii: nu exista dragoste sa nu fie reciproca, trebuie numai gasita, dar daca ni se pare ca omul care isi permite sa ne mai traga cite un pumnisor e marea voastra dragoste sa stiti ca nui ii este locul linga voi ci la casa de nebuni sau in alt loc mai strimt cu patru pereti si o usa.. (sau se pot aplica alte mijloace mai intelectuale cum afirma un cunsocut de al meu)
nu degeaba la noi in Moldova ruleaza spoturi pentru combaterea violentei pentru ca sunt femei la care le place „atunci cind ma lovesti, atunci cind ma minti”.
Sa incercam sa facem un pas inainte si de spus nu violentei, nu minciunei, nu inselatului, sa dati voie fericirii, sigurantei in ziua de miine, linistii sufletesti sa intre in viata voastra.
sa traim intr-o lume fara frica…

Anunțuri
Publicat în 1

Un gând despre „Love The Way You Lie – Rihanna si Eminem

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s