De la copii pentru copii


Este o campanie inițiată de un grup de tineri cu scopul de a ajuta copiii orfani, cu dezabilitati sau pe cei din familii social vulnerabile.
De această dată se colectează donații pentru Secția de copii a Spitalului Municipal de psihiatrie din Chișinău și pentru Școala – internat specială pentru copii cu restanțe polimielita și paralezie cerebrală din Hâncesti.

Pe una din rețelele de socializare au apărut recent mai multe informații despre modalitatea de colectare a donațiilor, lista produselor de care au nevoie copiii și alte detalii organizatorice. Reacțiile nu s-au lăsat așteptate mult timp, echipa fiind contactată deja de persoane dornice de a dona jucării, hăinuțe și alte bunuri, cât și de cei interesați de promovarea acestei campanii.

Copiilor din orfelinate le lipsesc lucruri elementare: pe lângă haine și încălțăminte, ei nu dispun de produse pentru îngrijirea personală, detergenți, produse alimentare. Pentru că vin sărbătorile și toți așteaptă cadouri, nu le-ar strica jucăriile, dar și rechizitele școlare, cărțile și echipamentele sportive. Copiii au vârste diferite, între 5 și 19 ani.

Tinerii care au lansat campania vor încerca să acopere cel puțin o parte din toate cele necesare și contează mult pe ajutorul oamenilor buni. Oricine își dorește să-i sprijine îi poate contacta la unul din numerele de telefon: 068454679, 069096689, 068030123 sau prin internet la adresa de mai jos:

https://www.facebook.com/pages/For-children/443058362425298

sursa:  http://cafeluta.md/de-la-copii-pentru-copii/

Anunțuri
Publicat în 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s