O seara la Buna Seara, cu Mircea Surdu


Am avut marea ocazie sa vad cum se face o emisiune in direct, si anume talkshowl cu Mircea Surdu, o impresionanta intilnire cu personalitati marcante ale statului nostru, unde sa pus in discutie cum zice Mircea Surdu sindromul „7 aprilie”.
S-a vorbit despre anumite descoperiri dar sincer sa fiu nimic concret. Ce ma impresionat si mi-a schimbat anumite viziuni, no sa ma credeti dar a fost un preot destul de contemporan care discuta cu noi pe teme destul de actuale, care un om cred ca s-ar rusina sa le discute cu un preot luind in consideratie valorile morale ale preotilor.
Preotul ne-a povestit despre tinerii care dupa 7 aprilie 2009 nu se duceau la procuratura pentru a se indreptati ci in fata lui Dumnezeu pentru a se ruga pentru pacatele celora care au putut permite masacrarea atitor tineri.
Preotul acesta reprezenta o cale spre Dumnezeu adica o punte dintre tineret si cel de SUS, deoarece numai intelegindu-ne si acceptindu-ne pe noi cu toate diferentele de alte generatii vom putea sa fim mai buni si mai receptivi decit sa ne spuneti ca suntem o generatie de lipsita de cultura si needucata.
Dar el ne-a inteles, se mindreste cu noi cu toate parerele pe care le avem… mai des asa oameni care sa ne sustina, si vom aduce tara la prosperare.

Publicat în 1

Lasă un comentariu