sunt eu ecaterina


o mica descriere a vietii mele, in anii de facultate

Clepsidra vietii

Fiecare fir de nisip semnifica un an. Un an ce poate sa lase urme adinci in sufletul unui om.
Acum ne aflam la finele anului 2003, an ce mi-a lasat in urma multe amintiri frumoase. O primavara plina de muguri verzi ale copacilor, dar si muguri ai succesului meu intrucвt am reusit in sa sustin bine examenele la sfвrsit de an. Am lasat in urma o treapta importanta – Bacalaureatul.
Am petrecut o vara incendiara, plina de aventuri frumoase. Fiecare om, daca cu adevarat si-ar transforma viata intr-un tarm al povestilor, daca ar filtra mai atent tot ce se petrece in jur, atunci fiecare zi ar fi ca o fila din carte.
Am revazut multe persoane dragi sufletului. Clipele petrecute cu aceste persoane mi le-am fixat adвnc in arsenalul amintirilor mele.
Am facut vizite Codrului drag, care imi este ca un bunel, ce ma supraveghea cвnd veneam cu prietenii de joaca in vizita la el. Am privit adinc in oglinda lacului pentru a-mi vedea adincimile sufletului. Numai apa unui lac poate sa te faca sa ai o discutie cu tine insuti si sa te ajute sa lasi in urma unele calitati nedorite ale sufletului.
Toamna – un anotimp al tristetii, zic unii, dar eu nu consider asa. Pentru mine toamna este anotimpul inceputurilor noastre… A fost toamna inspiratiei, care m-a ajutat sa-mi pun cuvintele sufletului pe foaie. Ii sunt recunoscatoare pentru ploile cu stropi de argint care, sunt convinsa, in fiecare din noi a trezit un poet.
Decembrie – luna reflectiilor asupra intregului an, luna nostalgiei nu numai dupa anul ce a trecut, ci dupa toti anii care au trecut din viata noastra. Acum urmeaza sa intoarcem clepsidra pe partea opusa si sa asteptam anul urmator.
Anul 2004 sper ca ne va aduce fericire si succes in tot ce ne-am propus si nu am reusit pвna acum. Vreau ca viata fiecarui om sa se transforme intr-o poveste de neuitat…
Ecaterina CERNEtCHI,
anul II, Facultatea de Drept

Un gând despre „sunt eu ecaterina

Lasă un comentariu